מלון היוקרה הירושלמי "מצודת דוד" פותח מחדש את מסעדת "ורנדה" בטראסה ייחודית מול חומות העיר העתיקה, בניצוחו של השף כפיר מיסניקוב
בימים אלו ולקראת עונת הקיץ, משיקים במלון היוקרה "מצודת דוד" בירושלים, את פתיחתה המחודשת של מסעדת- "ורנדה". מסעדת בשרים גריל פרימיום-כשרה ומשובחת המביאה לירושלים בשורה קולינארית מרשימה ומרעננת.
"ורנדה"- כשמה כן היא. שמה של המסעדה נגזר ממיקומה הייחודי בטראסה (מרפסת) יפה להפליא, המוקפת באדריכלות ירושלמית ושוכנת מול נופיה המרהיבים של חומות העיר העתיקה.
את "ורנדה" החדשה יוביל השף כפיר מיסניקוב אשר מנצח בפועל גם על הקולינריה המשובחת של מלון היוקרה "מצודת דוד".
מיסניקוב יצר לורנדה החדשה תפריט בשרי- גריל פרימיום. במרכזו מנות גריל, אש ופחמים. רובן נעשות בג'וספר. בתפריט ממנות משותפות שהן חגיגה לקבוצת חברים או בילוי משפחתי וסעודה משותפת, ומנות רבות נוספות מנות ראשונות עיקריות.
בין מנות הגריל ניתן למצוא מנות כמו טאטאקי נתח קצבים, מנת אסאדו, צלעות טלה מעושנות בעשבי תיבול ושום, סטטיק טוממהוק ומנות רבות נוספות כמו גם מנה משותפת חגיגית במיוחד של כתף טלה מושרה בבריין הדרים ל 48 שעות, מעושן בעצי תפוחים 12 שעות, נימוח ומלא טעמים, מוגש לצד צ'אטני עגבניות, ספייסי איולי, כרוב מוחמץ, בצל כבוש, איולי לימון כבוש, חסה פריכה ולמניות מאודות.
בתפריט שיצר השף כפיר מיסניקוב לורנדה החדשה יש גם מנות מהים ומהשדה כמו למשל פילה דניס על קולי פלפלים, סלסלת לימון כבוש וצ'יפוטלה ופירה מעושן, מנת סביצ'ה טרטר טונה אדומה מוגש בחסה מסולסלת על קרח בלווי רוטב צ'ילי ונקטרינה, מגוון סלטים, מנות צמחוניות וטבעניות כמו למשל סטייק דלעת בניחוח פחמי עצמי פתוחים על ראגו עדשים שחורות, קולי קורמה תירס ומיקרו עלי אפונה ועוד מנות רבות.
חובבי אוכל מושקע ואיכותי (ומי מאתנו אינו כזה) יתענגו על מיטב המנות היצירתיות של השף, תפריט יינות מושלם, מוסיקה עדכנית, עטיפה יוקרתית וכמובן מאוויר ואווירה מול נופיה עוצרי הנשימה של ירושלים הקסומה.
כשרות: כשר. בשרים בד"צ מהדרין הרב רובין, שמיטה לחומרה- מהדרין י-ם הרב אפרתי שליט"א.
מסעדת ורנדה-
ימים ראשון עד חמישי בשעות 18:00-23:00.
כתובת: מלון מצודת דוד, רחוב המלך דוד 7, ירושלים.
להזמנת מקום: 02-6212396.